Aktuelt

Gjeninnføring av midlertidig fraværsforskrift

Regjeringen har bestemt at den midlertidige fraværsforskriften vi startet skoleåret med, skal videreføres ut skoleåret – med tilbakevirkende kraft fom 11.oktober 2021.  

Kjørekurs med Leon Johansson

  Denne helga er det kjørekurs for vg1 og lærlinger i ridehallen.   

Kursavdelinga

Det neste kurset på programmet er Novæææmber (PDF, 598 kB) , en kursrekke som er for sauebønder.     

Inn på tunet/fagdag om besøksgård- 15. oktober

Vil du jobbe i landbruket eller reindrifta og kombinere med lærerike opplevelser for barn, unge og andre? Da er denne fagdagen for deg!    

Økologisk landbruk i arktiske strøk – skal vi satse på lokallag i Troms og Finnmark?

Velkommen til digitalt møte hvor vi vil samles for å diskutere om vi skal ha et lokallag i Troms og Finnmark.   Sted: Teams, Dato: 21. september kl 12.00 – 13.30  

Privatisteksamen 2021

Skal du ta privatisteksamen i høst må du huske å melde deg opp mellom 1. og 15. september. Oppmelding skal skje elektronisk i  Privatistportalen  mellom 1. – 15. september.  

Fra gård til gaffel

Vi inviterer til markering av økouka 2021 på Tana vgs. 12. sept. Kjempe spennende program med mange fine kurs. Meld på, meld på!    

Ledige stillinger - Fagarbeider fjøs

Vi har to ledige stillinger:  Fagarbeider fjøs - vikariat 50 % stilling (med mulighet for fast) og fagarbeider fast 50 % stilling.  

Nå er det soommmerferie!

Skoleåret er på hell, vi takker alle elever og foreldre/foresatte for et fint år. Vi ønsker alle en riktig god sommer, og på gjensyn til de som kommer tilbake til høsten og lykke til videre de som skal videre ut i verden.   

Informasjon fra Lånekassen

Nå nærmer studieåret 2020–2021 seg slutten for mange. Her finner du informasjon om regelendringene som gjelder for neste studieår.  

Til toppen