Aktuelt

Spennende samarbeid mellom ungdomsskole og videregående

I høst har  Tana Montessoriskole og Tana videregående skole inngått nytt og spennende samarbeid. Ungdomsskoleelevene har en dag i uka på Tana vgs.   

Høsttakkefest

 Høsten har vært innholdsrik og hektisk for både elever og ansatte.   

Kurs i service og vedlikehold på traktor og redskaper lørdag 28. oktober

Vil du lære enkel  service og vedlikehold på traktor og redskaper?  Da er dette kurset for deg! Du må gjerne komme med ønsker på hva du ønsker å lære!   

Motorsagkurs for nybegynnere på Tana vgs. 27. -28. oktober 2023

Vi ønsker gjennom prosjektet Kvinner i Landbruket arrangere motorsagkurs for damer og ungdom som ønsker å lære seg å bruke motorsag. Det blir grunnleggende opplæring om bruk, sikkerhet og vedlikehold av motorsaga.   

Kurs i prosjektlederprosessen (PLP) på Kunnskapens hus 2.-3.10.23

Har du et prosjekt du gjerne skulle hatt tid å jobbe videre med? Meld deg på kurs i prosjektlederprosessen (PLP)! Tid og sted: 2.-3.10.23 kl. 09.00 - 15.30, på Kunnskapens hus, Tanabru. Pris: Gratis Kurslærer: Katarina Gaup Påmelding til tana.vgs@tffk.no innen 27.9.23.

Voksenagronomutdanning - noe for deg?

Har du jobbet i landbruket over år og ønsker å formalisere kompetansen din? Da er kanskje voksenagronomutdanningen som starter opp helga 9.-10.9.23, noe for deg?

Velkommen til nytt skoleår

  Nedenfor finner du brev med info til deg som har fått skoleplass ved Tana vgs skoleåret 23/24. Skoleåret starter søndag 20.8.23 kl. 13.00. Du som skal bo på elevhjemmet kan flytte inn samme dag fra kl. 10.00.  

Nytt tilbud fra høsten 2023: Arktisk friluftsliv

Nytt for året er arktisk naturbruk og friluftsliv. Her vil du virkelig få en smakebit på det Finnmark har å by på, samtidig som du i løpet av 3 år på skole får studiekompetanse.   

Gratulerer med meget godt bestått fagprøve Thea

Etter 2 år på skole og 2 år som lærling gikk Thea opp til fagprøve i hestefaget forrige uke.   

Elever skal få mulighet til annullering

Eksamen: Elever i videregående skole som tok eksamen 22. mai skal få mulighet til annullering av eksamen og dispensasjon