Terminkarakterer

Første termin avsluttes 18. desember og du får terminkarakterene dine.  Karakterene finner du i Skolearena.

Fullfør videregående

Fikk du aldri tatt fagprøven? Eller kanskje du mangler noen fag for å få studiekompetanse? Nå kan du søke om å fullføre videregående opplæring, selv om du ikke har opplæringsrett.

Bruk refleks!

Har du opplevd å nesten kjøre på noen i mørket? Eller at bilene har kjørt altfor nær deg? Da er du ikke alene!

Glemt passord?

Her finner du brukernavn og passord og tips til innlogging

Elevundersøkelsen Tana vgs 2020

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse for at elevene skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen.

Pølsekurs

Kurset vil gi kunnskap om å lage spekepølser og vanlig kokte pølser.

Fra kalv til slakteokse

Kompetansepakke for gårdbrukere med storfekjøtt- og eller melkeproduksjon  i Troms og Finnmark.

NOOOOBÆÆMBER!!

Er du interessert i sau?

Aktivt skogbruk - trenger du kurs?

Trenger du dokumentert sikkerhetsopplæring med bruk av motorsag, vedmaskin og/eller ryddesag?

Stevnehelg

Noen ganger må man få skryte litt...