Aktuelt

Inn på tunet/fagdag om besøksgård- 15. oktober

Vil du jobbe i landbruket eller reindrifta og kombinere med lærerike opplevelser for barn, unge og andre? Da er denne fagdagen for deg!    

Yrkesfaglig opphenting - Kryssløp fra Vg1 studiespesialisering til yrkesfag på Vg2

Har du fullført Vg1 studiespesialisering og funnet ut at du er klar for noe mer praktisk opplæring? Kanskje du har funnet ut at du heller vi ta et fagbrev? Da kan du søke direkte inn på Vg2 yrkesfag!    

Økologisk landbruk i arktiske strøk – skal vi satse på lokallag i Troms og Finnmark?

Velkommen til digitalt møte hvor vi vil samles for å diskutere om vi skal ha et lokallag i Troms og Finnmark.   Sted: Teams, Dato: 21. september kl 12.00 – 13.30  

Privatisteksamen 2021

Skal du ta privatisteksamen i høst må du huske å melde deg opp mellom 1. og 15. september. Oppmelding skal skje elektronisk i  Privatistportalen  mellom 1. – 15. september.  

Fra gård til gaffel

Vi inviterer til markering av økouka 2021 på Tana vgs. 12. sept. Kjempe spennende program med mange fine kurs. Meld på, meld på!    

Ledige stillinger - Fagarbeider fjøs

Vi har to ledige stillinger:  Fagarbeider fjøs - vikariat 50 % stilling (med mulighet for fast) og fagarbeider fast 50 % stilling.  

Nå er det soommmerferie!

Skoleåret er på hell, vi takker alle elever og foreldre/foresatte for et fint år. Vi ønsker alle en riktig god sommer, og på gjensyn til de som kommer tilbake til høsten og lykke til videre de som skal videre ut i verden.   

Informasjon fra Lånekassen

Nå nærmer studieåret 2020–2021 seg slutten for mange. Her finner du informasjon om regelendringene som gjelder for neste studieår.  

Ser du etter sommerjobb?

Vi trenger ferievikar i hagebruket, på gårdsbruket og på renhold i perioden uke 25 til 33.  

Grunnleggende vedlikehold og bruk av motorsag

Det blir kurs 1. og 2. juni på Tana vgs. Meld på innen 28.5!! NB! Kort frist!  

Til toppen