Bildet viser noen av produktene vi har høstet fra øko-hagen.

Tana videregående skole / Deanu joatkkaskuvla har ledig en fast 100 % stilling som kokk/kantineleder.

Søknadsfrist: 9. juni 2020

På bakgrunn av regjeringens beslutning om å avlyse alle eleveksamener til fordel for undervisning frem mot standpunktvurderinger i siste skoleuke, innfører Troms og Finnmark fylkeskommune følgende klagefrist:

Voksenagronomutdanning er en deltidsutdanning for voksne som ønsker å formalisere sin praktiske kompetanse. Målgruppen er bønder og andre som har behov for utdanning i landbruksfag og naturbruk.

Viser oversikt over Tana videregående skole, tatt fra Algasvarre

Vi har to ledige stillinger på Tana videregående skole. 50% fast stilling som PP-rådgiver og 80% vikariat som LOSA veileder.  Søknadsfrist er 23.5.2020

På denne siden vil du finne oppdatert informasjon om hva skolen gjør i forhold til koronaviruset. Siden vil bli fortløpende oppdatert.

Viser oversikt over Tana videregående skole, tatt fra Algasvarre

All opplæring vil fortsatt foregå digitalt. Regjeringens tiltak for smittereduksjon er forlenget til 27. april. Vi planlegger for at du som går på Vg2 yrkesfag skal få komme tilbake på skolen fra 4. mai. Det er ikke avklart når resten av klassene skal få komme tilbake på skolen.

Hverdagen vår er plutselig blitt helt annerledes, og vi er alle i en uvanlig situasjon.  Selv om skolen er stengt og all undervisning skjer på nett så er vi ansatte tilgjengelige for dere elever.

Lihkku sámi álbmotbeaivái! Gratulerer med Samefolkets dag!

Hypotese: 1: Termoser med større volum holder bedre på varmen enn termoser med lite volum.

Hypotese 2: Dyre termoser er generelt bedre enn billige termoser

Bildet viser skiltet ved veien sommerstid, med kviger på beite.

Tana vgs. gir mange muligheter.

Visste du for eksempel at du kan få generell studiekompetanse ved å gå 3 år hos oss? Se vår informasjonsfilm!