Aktuelt

Kurs i prosjektlederprosessen (PLP) på Kunnskapens hus 2.-3.10.23

Har du et prosjekt du gjerne skulle hatt tid å jobbe videre med? Meld deg på kurs i prosjektlederprosessen (PLP)! Tid og sted: 2.-3.10.23 kl. 09.00 - 15.30, på Kunnskapens hus, Tanabru. Pris: Gratis Kurslærer: Katarina Gaup Påmelding til tana.vgs@tffk.no innen 27.9.23.

Voksenagronomutdanning - noe for deg?

Har du jobbet i landbruket over år og ønsker å formalisere kompetansen din? Da er kanskje voksenagronomutdanningen som starter opp helga 9.-10.9.23, noe for deg?

Ledige skoleplasser!

Har du ikke riktig bestemt deg, eller er usikker på hva du skal gjøre til høsten? Eller kanskje du har gått et år på studieforberedende og er klar for noe mer praktisk opplæring - samtidig som du tar studiekompetanse? Hva med å velge yrkesfaglig opphenting og gå over til Vg2 Landbruk og gartnernæring, Vg2 heste og dyrefag eller Vg2 hundekjøring? Vi har ledig skoleplass til deg!  

Velkommen til nytt skoleår

  Nedenfor finner du brev med info til deg som har fått skoleplass ved Tana vgs skoleåret 23/24. Skoleåret starter søndag 20.8.23 kl. 13.00. Du som skal bo på elevhjemmet kan flytte inn samme dag fra kl. 10.00.  

Nytt tilbud fra høsten 2023: Arktisk friluftsliv

Nytt for året er arktisk naturbruk og friluftsliv. Her vil du virkelig få en smakebit på det Finnmark har å by på, samtidig som du i løpet av 3 år på skole får studiekompetanse.   

Gratulerer med meget godt bestått fagprøve Thea

Etter 2 år på skole og 2 år som lærling gikk Thea opp til fagprøve i hestefaget forrige uke.   

Elever skal få mulighet til annullering

Eksamen: Elever i videregående skole som tok eksamen 22. mai skal få mulighet til annullering av eksamen og dispensasjon  

Yrkesfaglig opphenting - Kryssløp fra Vg1 studiespesialisering til yrkesfag på Vg2

Har du fullført Vg1 studiespesialisering og funnet ut at du er klar for noe mer praktisk opplæring? Kanskje du har funnet ut at du heller vil ta et fagbrev? Da kan du begynne i vg2 hos oss og få et år med programfagene fra vg1 og vg2.   

"Selvhjelpskurs" i hov

Hva gjør du når hesten din har en løs sko og hovslager er langt unna?   

Veien til studiekompetanse eller fagbrev har aldri vært kulere!

Vil du vite mer om Hundekjøringslinja og Arktisk Friluftsliv? Møt oss på stand på Telenor Arena på Fornebu.  

Til toppen