Aktuelt

Utviklingsplan

Bærekraftig opplæring i Finnmark – med hjerte rundt eleven og lærlingen

Yrkesfaglig opphenting - Kryssløp fra Vg1 studiespesialisering til yrkesfag på Vg2

Har du fullført Vg1 studiespesialisering og funnet ut at du er klar for noe mer praktisk opplæring? Kanskje du har funnet ut at du heller vil ta et fagbrev? Da kan du begynne i vg2 hos oss og få et år med programfagene fra vg1 og vg2.   

"Finn ansatt"

Vi beklager at det fortsatt ikke går an å søke opp ansatte på nettsida ved skolen.  Det jobbes med saken, og vi håper det vil være på plass om kort tid. 

Voksenagronom oppstart høsten 2024.

Er du over 25 år, kan du kombinere agronomutdanning med annet arbeid. Gjennom 9 helgesamlinger i året og oppgaveløsninger over internett, bli du agronom på to år.   Oppstart høsten 2024. Forlenget søknadsfrist til 15.6.

Kurs i livreddende førstehjelp ved ulykker på gården. TIRSDAG 7.MAI I ALTA, 11-15.30

Kursinstruktør Morten Kvammen er en erfaren ambulansearbeider og tar utgangspunkt i hva som kan skje på en gård og hvordan handtere dette praktisk i en akuttsituasjon.  

Samisk på Tana videregående skole

Sametinget gir språkmotiveringsstipend til elever i videregående skole som har samisk som fag.  Søknadene for skoleåret 2023/24 kan sendes inn fra 01.01.24 til 22.03.24 kl. 16.00.  

Søk Naturbruk!

Naturbruk gir muligheter!  Her finner du informasjon om å søke skoleplass. Søknadsfrist er 1. mars.      

Informasjon om Ungdata

I 2024 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Finnmark blant elever på videregående skole. 

Fagskolestudium «Grovfôrbasert husdyrproduksjon i Fjellandbruket», tilpasset det arktiske landbruket.

Da har vi gleden av å markedsføre oppstart av det første fagskoletilbudet innen landbruk i Nord-Norge. Studiet er et samarbeid mellom Fagskolen Innlandet, Tana-, Senja-, Sortland og Mosjøen videregående skoler.    

Samenes nasjonaldag - Sámi álbmotbeaivi

6. februar feiret vi samefolketsdag på skolen. Det er en fin dag som vi gleder oss til å feire sammen med elever og ansatte. I år inviterte vi også naboene på feiring sammen med oss, veldig hyggelig at så mange av våre naboer kom.