Velkommen til nytt skoleår

Klikk for stort bildeTana vgs

Velkommen til nytt skoleår på Tana videregående skole!

Førsteinntaket er nå klart og det blir send ut brev til alle som har fått tilbud om skoleplass. Du finner brevene nedenfor her - med info om skolestart og diverse praktisk info I tillegg er det lagt inn en liten ekstra info til deg som har landslinje hundekjøring som førstevalg.

Velkomstbrev med generell informasjon finner du her:

Velkommen til nytt skoleår til Vg1 Naturbruk (PDF, 960 kB)

Velkommen til nytt skoleår til Vg1 Naturbruk med Hundekjøring (PDF, 913 kB) og informasjonsfolder hundekjøring (PDF, 5 MB)

Velkommen til nytt skoleår til Vg2 Landbruk (PDF, 961 kB), Vg2 heste og hovslagerfaget (PDF, 963 kB) og "Vg2 Hundekjøring" (PDF, 689 kB) og informasjonsfolder hundekjøring (PDF, 5 MB)
Velkommen til nytt skoleår til Vg3 Naturbruk studieforberedende og Vg3 påbygging til generell studiekompetanse (PDF, 720 kB)

Til deg som har landslinje hundekjøring som førstevalg:

Siden denne linja er landsdekkende er det svært mange søkere fra hele landet – de fleste fra andre fylker enn Troms og Finnmark fylkeskommune (TFFK). De som ikke er fra TFFK har gjerne hundekjøringslinja som sitt eneste valg i vårt fylke. Valget blir da registrert som 1. valg her – selv om det kanskje er det reelle 5. valget til søkeren. Under inntaket er det de med høyest karakterer som kommer inn. Ingen av de som fikk tilbud om inntak til "Vg1 hundekjøring" i dag har linja som førstevalg. Når andre inntaket gjennomføres har ca 20.7. har alle som ikke er reelle søkere takket nei, så da står du som virkelig ønsker denne utdanningen, igjen. Vi er kjempe lei oss for at det er sånn, men har fått forklart at dette skyldes dataprogrammet og at det ikke kan gjøre noe med det.

Beklager ulempene det får for deg at du får så sen beskjed. Håper du har tid å vente på andreinntaket før du får beskjed om skoleplass. Da sees vi kanskje til høsten :)

Til slutt: Om du er over 20 år, har søkt skoleplass og ikke fått svar enda skyldes det at det kun er rettselever som tas inn på førsteinntaket.

Voksenagronomutdanning er en deltidsutdanning for voksne som ønsker å formalisere sin praktiske kompetanse. Målgruppen er bønder og andre som har behov for utdanning i landbruksfag og naturbruk.

Traktor med rundballepresse

Elever som tar Vg2HH ved Tana videregående skole / Deanu joatkkaskuvla har 2 uker skole sommeren mellom Vg1 og Vg2. I år blir dette i ukene 30 og 31. Det betyr at skoleåret starter mandag 20.7.20. Siste dag på sommerskole er 31.7.20. De to ukene trekkes fra neste vår, så siste skoledag er 9.6.21.

Vi har den glede å invitere til hesteutstilling lørdag 29.08.2020 her på Tana videregående skole. Husk påmeldingsfristen 27. juli 2020.

Fredag 05.06 fikk skolen overlevert ny traktor. Denne skal erstatte en av de "gamle".

Viser oversikt over Tana videregående skole, tatt fra Algasvarre

Vi har to ledige stillinger på Tana videregående skole. 50% fast stilling som PP-rådgiver og 80% vikariat som LOSA veileder.  Søknadsfrist er 23.5.2020

På denne siden vil du finne oppdatert informasjon om hva skolen gjør i forhold til koronaviruset. Siden vil bli fortløpende oppdatert.

Viser oversikt over Tana videregående skole, tatt fra Algasvarre

All opplæring vil fortsatt foregå digitalt. Regjeringens tiltak for smittereduksjon er forlenget til 27. april. Vi planlegger for at du som går på Vg2 yrkesfag skal få komme tilbake på skolen fra 4. mai. Det er ikke avklart når resten av klassene skal få komme tilbake på skolen.

Hverdagen vår er plutselig blitt helt annerledes, og vi er alle i en uvanlig situasjon.  Selv om skolen er stengt og all undervisning skjer på nett så er vi ansatte tilgjengelige for dere elever.

Lihkku sámi álbmotbeaivái! Gratulerer med Samefolkets dag!

Hypotese: 1: Termoser med større volum holder bedre på varmen enn termoser med lite volum.

Hypotese 2: Dyre termoser er generelt bedre enn billige termoser

Dag Flage