Velkommen til nytt skoleår

Traktor med plog pløyer enga - Klikk for stort bildeTraktor og plog Dag Flage Første skoledag er søndag 22.8.21. Oppmøte kl. 13.00. Innflytting på elevhjemmet fra kl. 11.00.

Da første inntaket var kjørt fredag 9.7. ble det sendt ut info og velkomstbrev til alle som har fått tilbud om skoleplass.

I brevet står det at det sendes ut digitalt og ettersendes som ordinært brev om det ikke åpnes digitalt. På grunn av feil på den digitale postløsningen vår, ble informasjonsbrevene sendt ut på e-post. Vet at ikke alle leser e-post jevnlig, så legger ved brevene til de ulike klassene nedenfor.

For sikkerhets skyld: Lenken til elevopplysningsskjemaet der du blant annet velger retning på Vg1 og melder fra om du trenger rom på elevhjemmet finner du her.

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg1NB (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg1NB-hundekjøring (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg2 Heste- og dyrefag (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg2 Hundekjøring (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg3 påbygg. og Naturbruk studieforberedende (PDF, 887 kB)

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi har ikke fast bemanning av sentralbordet i ukene 29 til 31, men ringer tilbake til ubesvarte anrop så snart vi har anledning. Alternativt - send oss en e-post eller ta kontakt på SoMe.

Ønsker deg en super sommerferie - så sees vi kanskje i august.