Velkommen til nytt skoleår

Traktor med plog pløyer enga - Klikk for stort bildeTraktor og plog Dag Flage Første skoledag er søndag 21.8.22. Oppmøte kl. 13.00. Innflytting på elevhjemmet fra kl. 10.00. Her finner du brev med info til deg som har fått skoleplass ved Tana vgs høsten -22.

Vedlagt finner du de samme brevene som blir sendt ut på e-post til alle som får skoleplass til høsten.

For sikkerhets skyld: Lenken til elevopplysningsskjemaet der du blant annet velger retning på Vg1 og melder fra om du trenger rom på elevhjemmet finner du her.

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg1NB (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg1NB-hundekjøring (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg2 Heste- og dyrefag (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg2 Hundekjøring (PDF, 2 MB)

Velkommen som elev til Tana vgs - Vg3 påbygg. og Naturbruk studieforberedende (PDF, 891 kB)

Prisliste skoleåret 22-23 (PDF, 840 kB)

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi har ikke fast bemanning av sentralbordet i ukene 29 til 31, men ringer tilbake til ubesvarte anrop så snart vi har anledning. Alternativt - send oss en e-post eller ta kontakt på SoMe.

Ønsker deg en super sommerferie - så sees vi kanskje i august