Pølsekurs

Klikk for stort bilde Matprat  Kurset vil gi kunnskap om å lage spekepølser og vanlig kokte pølser. 

Kurset gir oss innblikk i nedskjæring av lam og gris så vi har råstoffer til å produsere pølser med.

Vi lærer hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av kjøttvarer. I tillegg skal vi lage noen enkle påleggssorter, gå gjennom salting, speking og produksjon av spekepølser.

Teori og praktiske øvelser.

Kurslærer Bength Hanssen

Lærer på Senja videregående skole, restaurant og matfag. Kokk- og stuertutdanning.  Butikkslakterutdanning- den første som ble utdannet i Norge. 
Jobbet i kjøttindustrien som produksjonsleder, slakter på Nortura, vært lærer i 26 år. 
Har i mange år jobbet som konsulent og drevet med videreutvikling av bedrifter og   deres produkter. 
 

 

Pølsekurs

Dato 13.-15. november 2020

Oppstart fredag kl. 12 og slutt søndag kl.11.

Sted: Tana vgs, Bonakas

Pris: kr 2 500,-

Påmeldingsfrist: 5. november

Arrangør: Kompetanse nettverk for lokalmat i Nord / Tana videregående skole

Påmelding til: Anbjørg Varsi

Mail: anbjorg.varsi@tffk.no

Tlf 90214902

Påmelding er bindende og faktura sendes.

 

Les mer:

 

www.facebook.com/lokalmatinord

 

Les hele kursannonsen her.  (DOCX, 783 kB)

 
Til toppen