Kurset gir oss innblikk i nedskjæring av lam og gris så vi har råstoffer til å produsere pølser med.
Vi lærer hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av kjøttvarer. I tillegg skal vi lage noen enkle påleggssorter, gå gjennom salting, speking og produksjon av spekepølser.
Teori og praktiske øvelser.
Kurslærer Bength Hanssen
Lærer på Senja videregående skole, restaurant og matfag. Kokk- og stuertutdanning. Butikkslakterutdanning- den første som ble utdannet i Norge.
Jobbet i kjøttindustrien som produksjonsleder, slakter på Nortura, vært lærer i 26 år.
Har i mange år jobbet som konsulent og drevet med videreutvikling av bedrifter og deres produkter.
Pølsekurs
Dato 13.-15. november 2020
Oppstart fredag kl. 12 og slutt søndag kl.11.
Sted: Tana vgs, Bonakas
Pris: kr 2 500,-
Påmeldingsfrist: 5. november
Arrangør: Kompetanse nettverk for lokalmat i Nord / Tana videregående skole
Påmelding til: Anbjørg Varsi
Mail: anbjorg.varsi@tffk.no
Tlf 90214902
Påmelding er bindende og faktura sendes.
Les mer:
www.facebook.com/lokalmatinord
|
Les hele kursannonsen her. (DOCX, 783 kB)