Kurset vil gi kunnskap om nedskjæring av lam og gris og hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av pålegg og pølser. Vi skal gå gjennom salting, speking og produksjon av forskjellige pålegg som bacon, rull, skinke og spekemat. Kurset vil bestå av teori og praktiske øvelser.
Dato: 18. – 19. november
Tid: kl 09.00-19.00
Sted: Tana videregående skole
Pris: kr. 2500,- inkl. lunsj
Antall deltaker: min. 8 maks. 15
Påmeldingsfrist: 08.11.22
Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord
Påmelding til: marianne.johannessen@tffk.no eller 91806679. Påmeldingen er bindende, og faktura sendes. Gebyr blir sendt ut hvis vi ikke har avmelding innen 2 dager før kurset.
Praktisk informasjon: Ved påmelding: Oppgi organisasjonsnummer, kommunen, navn på bedrift og deltaker og fakturaadresse.
Kurslærer: Bength Hanssen
Lærer på Senja videregående skole, restaurant og matfag.
Kokk-og stuertutdanning. Butikkslakterutdanning, den første som ble utdannet i Norge. Jobbet i kjøttindustrien som produksjonsleder, slakter på Nortura, vært lærer i 32 år. Har i mange år jobbet som konsulent og drevet med videreutvikling av bedrifter