Kurs i nedskjæring av storfe og bruk av råvarene
Dato: 14.-15. januar 2022
Tid: 14.01 kl 10.00-15.01. kl. 18.00
Sted: TANA viderergående skole
Pris: 2500,-
Antall deltakere: maks 8 deltakere
Påmeldingsfrist: 16.desember 2021
Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord
Påmelding til: Marianne Johannesssen ved Tana videregående skole marianne.johannessen@tffk.no
Praktisk informasjon:
Ved påmelding: Oppgi organisasjonsnummer, kommunen, navn på bedrift og deltaker og fakturaadresse. Påmeldingen er bindende og faktura sendes.
Gebyr på 50% av deltakeravgift blir sendt ved avmelding etter 7 januar.
Om kurset:
På dette kurset vil du lære praktisk nedskjæring av storfe, og hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av kjøttvarer til forskjellig formål. I tillegg skal vi lage noen enkle påleggssorter og karbonader.
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter som driver med storfe, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon får ta returslakt for videreforedling.
Kurslærer:
Kolbjørn Moe Driver lokalmatbedriften Borealis Gourmet i Alta, hvor han produserer og selger produkter av lokale råvarer samt driver catering. Kolbjørn har fagbrev som restaurantkokk og kjøkkensjefutdanning og har lang erfaring i å holde matfaglige kurs.
Interessert i flere kurs, les mer i kursavdelinga