TRYGG MAT – KRAV OM HACCP
For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt. Ny hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddelvirksomheter, unntatt primærleddet. HACCP-består av sju prinsipper der det legges vekt på å identifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter. Nå får du og din bedrift anledning til å få en innføring i dette kvalitetssikringssystemet.
Dato: Del 1: lørdag 8. mai Del 2: lørdag 15. mai
Sted: Digitalt, fra kl. 09.00 8. og 15 mai
Pris: 1000,-
Målgruppe: matprodusenter og serveringsbedrifter med fokus på lokalmat
Påmeldingsfrist: 2. mai
Arrangør: Bondens Marked Troms Påmelding: troms@bondensmarked.no
Kontaktperson Rune Jensen Mobil: 90098971
Praktisk informasjon: www.facebook.com/lokalmatinord