Språk

 

Vil du lære mer om mentaltrening?

Klikk for stort bildeRasmus Bagger er sett på som en av verdens beste mentaltrenere. Han coacher elitesportsutøvere i blant annet fekting, svømming, fotball og ridning, i tillegg til bedriftsledere og selgere.
 
16. – 17. april kommer han til Tana videregående skole for å dele sin kunnskap med oss her i Finnmark! 

Foto: feltritt.com

Mentaltrening er for ALLE som har satt seg mål, uansett hvilken idrett man driver med, hva man jobber med eller hva man ønsker å oppnå.

Årsaken til dette er at vi hele tiden bruker vår psykologi. Det starter den dagen vi blir født, og fortsetter til den dagen vi dør. Dermed blir kvaliteten av trenerens og utøverens psykologi lik med den trening man foretar seg. Noen kaller det talent, fordi det er sånn det ser ut for det utrente øye. Men talent er i virkeligheten et spørsmål om riktige overbevisninger og dermed et spørsmål om konstruktiv psykologi.

«Det vi gjør blir vi gode til».

Det betyr at hver gang vi «tillater» oss selv å være negative, så blir vi bedre og bedre til å være negative og dermed vil vi ikke nå målet vi har satt oss. Dette betyr jo egentlig at vi bare blir dårligere og dårligere til å prestere.

Mentaltrener Rasmus Bagger er 19 ganger Dansk mester i 4 forskjellige sportsgrener (blant annet fekting og feltritt). Han er Nordisk mester i 2 sportsgrener og Europamester i moderne femkamp. Han har deltatt i 10 verdensmesterskaper i 2 forskjellige sportsgrener og har vært med i flere World Cups.

Workshopen består av 4 moduler fordelt på to dager. Det er et begrenset antall plasser og førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. 

Pris: kr 1500,- pr person. Dette inkludert lunsj lørdag og søndag.

Påmelding skjer via e-post til tanavgs@ffk.no. Få med fullt navn, adresse og fødsels- og personnummer. Fakturaer sendes ut fortløpende og påmeldingen er først registrert når faktura er betalt.

Skolen har noen få overnattingsplasser. Overnattingssteder i nærområdet er Tana musikk og maskin på Tanahus (tlf. 97 58 81 51 - Gunnar/91 76 29 57 - Gisle) og Tana Vertshus (tlf. 934 98 580) i Rustefjelbma.

Frist for påmelding 6.april 2016

Endelige tidsplan vil komme når det nærmer seg. 

Det er åpent for alle idrettsutøvere og trenere i fylket og vi håper folk allerede nå setter av helga. 

Kurset er et samarbeid med Tana kjøre-og rideklubb. 

 

«Mitt mål er å utvikle hele mennesker som oppdager at det er mye lettere å vinne i sport når man kan vinne med seg selv i livet generelt»  

Rasmus Bagger

Kontaktperson

Lærer/miljøarbeider
78 96 39 41